©  Foto:

Pension Elmehøj - Bed & Breakfast

Elmehøj Pension – Bed & Breakfast ligger direkte ved hovedvejen mellem Stege og Møns Klint med otte km til byen og tolv til klinten. Stedet er nabo til den smukke Elmelunde Kirke, der er berømt for sine unikke kalkmalerier.

Elemehøj Pension er ideelt for alle aldersgrupper. I den store have er der både trampolin, gynger, bordtennis, fodboldmål og en stor legeplads, men også rum for afslapning, hvis I trænger til at nyde stilheden med en god bog og en kop kaffe.

Bygningen, der tidligere har huset et plejehjem, har 23 værelser med plads til 48 overnattende gæster. Værelserne er enkelt indrettede uden eget bad og toilet. Flere af værelserne har udsigt over Stege Nor eller Hjelm Bugt.

Pension Elmehøj ligger direkte på Camønoen og er et af rutens officielle ”pausesteder”. Vandrere, og andre interesserede, kan købe madpakker og færdigretter, som man selv kan opvarme i det fælles køkken.

Pension Elemehøj - Bed & Breakfast råder også over et industrikøkken, og med plads til ca. 60 spisende gæster er stedet oplagt til større arrangementer, familiefester og lignende.

Åbent fra påske til 31. oktober.