Grøn oplevelse
©  Foto:

Pharmakon Konferencecenter i Hillerød - Intelligente rammer, engageret service

 Pharmakon Konferencecenter er et kursus- og konferencecenter til alle brancher. Her er alle lokaler indrettet med det ene formål, at give dig de bedste rammer at blive klogere i.

Pharmakon Konferencecenter glæder sig til at byde dig inde døre. De tror på, at resultatet ligger i den rette sammensætning af mødets mange delelementer.

De doserer omhyggeligt efter jeres ønske. Det kræver noget helt særligt og er en disciplin, som ligger dybt forankret hos dem.

Pharmakon ved at rammerne ikke gør det alene. De arbejder på den lange bane med engagerede og fleksible medarbejdere, som yder intelligent service. Personlig service er mere end en talemåde og fra velkomst til afrejse er gæsten i centrum. De vil gerne mere, end blot at skabe de rigtige forudsætninger.

Lokalerne

Pharmakons lokaler har alle naturligt lysindfald og er indrettet til det professionelle møde. Som mødeleder bydes du velkommen af stedets tekniker og konferencekoordinator, som gennemgår dagens program og introducerer dig til  teknikken, så du trygt kan holde fokus på dagens indhold.

Faciliteter

  • Største møderum: 230 m2.
  • Antal grupperum: 17 stk.
  • AV-udstyr: Standard
  • Udstillingsareal: Ja
  • Antal Mødelokaler: 11 stk.
  • Antal personer i største lokale: 220 personer
  • Antal Værelser: 136 stk.
  • Certificeringer: Green Key, Bronzemærke Økologi, REFOOD, Midtjysk ELhandel, GO adgang.
  • Verdensmål – bæredygtig udvikling 3, 6, 7, 8, 12

Sov godt

Mærk den varme atmosfære og føl dig hjemme. Pharmakon byder på loungebar samt loungeområder både ude og inde. Som hotelgæst er kaffe og te fra loungeområderne frit tilgængeligt. Værelserne har udsigt til de grønne områder med sø, eng, walk and talk sti og indbydende terrasser. Morgenbuffeten nydes i restauranten.

Det kan du glæde dig til

De sætter en ære i at skabe økologiske madoplevelser og har bronzemærket i økologi. Dagen igennem vil du mærke, at der er tænkt over forplejningen. Kokkene og konditoren har fundet en god formel på traditionelt og utraditionelt så du dagen igennem får en madoplevelse til frokost og middag.

Det helt særlige hos Pharmakon Konferencecenter

De er stolte af at være nomineret til Danmarks Bedste Venue. De tror på mennesker skal mødes, og det vil du mærke allerede fra, du ankommer. De har fokus på gæsterejsen og tror på, at når deres medarbejdere trives, kommer det deres gæster til gavn. Nærvær, erfaring, passion og præcision er det, der gør forskellen.

Brug omgivelserne

På Pharmakon Konferencecenter ligger Dansk Farmacihistorisk Samling, et museum med 140 års historie fra apoteket. Derudover ligger det i gåafstand til Frederiksborg Slot, Hillerøds hyggelig gågade og slotarkader med caféer og liv. Receptionen er bemandet 24 timer i døgnet og de er altid være behjælpelig med anbefalinger.