Grøn oplevelse
©  Foto:

Phoenix Copenhagen

Kun få skridt fra Skandinaviens bedste shoppingskvarter med spændende designerbutikker, fashionable stormagasiner og lækre specialforretninger, ligger Phoenix Copenhagen – et unikum af et hotel, som gennem tiden har været det foretrukne valg for royale og stjerner fra ind- og udland, og som indfrier enhver drøm om luksus og ultimativ forkælelse.

Hotellets storhed opleves allerede fra det øjeblik, dørene går op. Oplevelsen forsætter ind i de lyse, smagfuldt indrettede suiter og værelser, hvor moderne komfort møder adelig fransk Louis XVI-stil – og hvor det er en nydelse for alle sanser at hvile shopping- eller forretningstrætte hoveder og fordøje de mange indtryk, som København unægteligt efterlader.

Et måltid i Restaurant von Plessen er en kulinarisk oplevelse. Opskrifterne består af de bedste råvarer på markedet. Altid friske grønsager og salater samt forførende desserter og kager. Man kan også vælge at nyde de smukke blomster og en formiddags kop te, en sandwich eller et stykke kage under en parasol eller i solen på tagterrassen. Og når dagens indtryk skal fordøjes, er det oplagt at mødes over en drink på husets egen pub, Murdoch's Books & Ale.

Med en beliggenhed, der lægger op til forkælelse - både hvad angår shopping i de eksklusive designerbutikker på Strøget, det store udvalg af gastronomiske oplevelser og forlystelser som Tivoli, Det Kongelige Teater og Operaen er Phoenix Copenhagen hotellet for den kræsne livsnyder.