©  Foto:

Pluk selv blomster Skibinge-Præstø

Farverige og smagfulde oplevelser

Er du til smukke blomster, ny opgravede kartofler eller efterårshygge med flotte og mystiske græskar så er pluk selv marken ved Skibinge lidt udenfor Præstø lige stedet for dig. Konceptet er enkelt. I sæsonen fra midten af april til midten af november er der altid åbent for selvbetjening. Kig på skiltene ved markene, find det du vil have. Gå ind i marken. Pluk en buket blomster, grav kartofler op eller vælg dine yndlingsgræskar. Betal med Mobilpay eller kontant, nemmere kan det ikke gøres.

Marken startede som en sjov ide i 2017 og har siden grebet om sig. I dag er der i løbet af sæsonen 14 forskellige blomstersorter, tulipaner, allium, steppeliljer, iris, pæoner, liljer, roser, løvemund, kornblomster, frøkenhat, gladiolus, solsikker, georginer og krysantemum.

Dertil er der kommet grav selv kartofler, hvor man selv graver sine kartofler op i marken. Friskere kan det simpelthen ikke blive. Og nu vi er ved det spiselige byder marken også på spiselige blomster og som noget unikt spiselige roser, som kun findes ganske få steder i Danmark. Roserne kan med sine mangfoldige farver og smage anvendes i salater, i drinks m.v.

Når efteråret sætter ind, er det tid til at pynte op med græskar. Kringlede, farverige og i alle størrelser. Kort sagt der er noget for en hver smag. Apropos smag så har vi også de lækre spisegræskar, Hokkaido, som er velegnet til suppe, brød, mos eller is. Kun fantasien sætter grænser.

Vi glæder os til vi ses i pluk selv marken. 

Åbningstider: Døgnåben i perioden fra ca. 15. april til ca. 15. november