©  Foto:

Postholderens Sted Bed & Breakfast

Rummelige, velindrettede lejligheder på 1ste sal - beliggende i naturskønt område – udsigt til skov og vand (Guldborgsund).

Lejlighederne har svalegang med mulighed for udendørs hvil.

Hver lejlighed råder over minimum 6 sovepladser.

Lejlighederne kan benyttes dels som lejlighed, dels som separate værelser. Der er mulighed for selvhusholdning, ligesom der er mulighed for at spise i stueplan, hvor der er spisested, restaurant og cafe.

Lejlighederne kan anvendes som overnatning i forbindelse med afholdelse af selskaber, ikke mindst familie-komsammener.

Spisestedet anvender hovedsagelig friske råvarer fra egnen, laver mad fra grunden med ”skelen til”, at velsmag ofte er forbundet med ”tid til at koge og stege”. Der serveres gerne friske fisk fanget af den lokale erhvervsfisker.

Leder du efter grøn overnatning, så har vi opført 2 sheltere, hvor dette kan ske. Der er ligeledes mulighed for overnatning i nærliggende havehus samt kølbåd i havnen.

Postholderens Sted rummer periodevis arbejdende værksteder, mulighed for at besøge fårefold. Oplagt mulighed for lystfiskeri. Der er udendørs køkken i sommerhalvåret.

I frugtsæsonen kan der plukkes æbler og pærer i nærliggende økologisk frugthave, ligesom der kan ske deltagelse i saftfremstilling, syltetøj mv. Vi har indrettet en lille butik, hvor der er salg af gårdprodukter samt kunsthåndværk, lidt gamle og hyggelige ting/inventar.

Cykeludlejning og udlejning af robåd samt mulighed for at bestille vandrerture i skoven og omegnen.

Der satses på en afslappet nærværende stemning, hvor der jævnligt er musik i gårdhaven, når vejret tillader, ligesom afholdelse af fester ofte ledsages af lystige toner fra forskellige instrumenter, klaver, harmonika, mandolin og guitar.

Spisested med køkken som hviler på grundlaget: Gode, friske råvarer (ofte økologiske), lokale produkter, fisk- kød og vegetarretter, hjemmebagt brød og kager, friskmalet kaffe – blå Java – økologisk frugtsaft og hjemmelavet syltetøj. Konceptet hviler på nærvær og tid til maden. Forberedelse og spisning skal være en god oplevelse og gerne med højt sundhedsmæssigt indhold.

Vi laver mad på bestilling (madspild undgås), vi arrangerer hyggelige fester og sammenkomster. Når vejret er godt, er vi i gårdhaven. Der er ofte musik. Når køkkenet er åbent uden forudbestilling, vil flaget altid være hejst ud til Guldborgvej.

Vi laver nogle gange udendørs mad.

Bestillinger på mad ”ud af huset” og/eller vi møder op, hvor Du bor og laver maden til Din fest.

Bordene altid hyggeligt dækkede og serveringen har tid til at tale med gæsterne.

Lokalerne er moderniserede og historisk indrettede. Ønske og Mål: At give gæsterne en dejlig oplevelse, som kan huskes…