Grøn oplevelse
©  Foto:

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Oplev det 4-stjernede Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, som ligger perfekt i hjertet af byen og er det ideelle valg for både forretnings- og fritidsrejsende. De 234 stilfulde værelser og suiter bygger på moderne temaer som New York Mansion, Natural Cool og Urban og sikrer en eksklusiv oplevelse for alle gæster.

Forkæl dig selv med nordiske kulinariske lækkerier på RAA Nordic Brasserie & Bar eller afslut dagen i bygningens Fitness World center. Har du brug for at arbejde, tilbyder deres business center de perfekte rammer til at fokusere og være produktiv.

Udforsk Aarhus' perler, herunder Rådhuset, ARoS Aarhus Kunstmuseum, Den Gamle By eller oplev en forestilling i Musikhuset Aarhus. Alle attraktioner ligger lige rundt om hjørnet fra hotellet. Med en beliggenhed nær hovedbanegården og centrale busstoppesteder har du også nem adgang til andre danske destinationer.

Smag på essensen af nordisk køkken

Dyk ned i udsøgte smagsoplevelser på RAA Nordic Brasserie & Bar, som hylder det nordiske køkkens enkelhed og mangfoldighed i smukke rammer designet af Wingårdhs verdenskendte tegnestue. Restaurantens team af professionelle foodies byder dig velkommen med friske, lokale ingredienser, mens deres passionerede bartendere, der er blandt byens bedste, mixer raffinerede drinks, der slukker din tørst.

Se, hvad andre deler på Instagram

#radissonbluaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion