©  Foto:

Rakkerpak Cider

Rakkerpak CiderDet lille cideri på halvøen Salling, lige midt i Limfjorden.

Rakkerpak Cider

Rakkerpak Cider er et lille lokalt cideri som har til huse i Rødding - Æblets by i Salling. Målet er at udbrede kendskabet til lokalt produceret cider, hvor bæredygtighed og godt håndværk i samspil giver en dejlig drikkeoplevelse. Vi synes, at cider er et spændende alternativ til andre alkoholiske drikke. Derudover lægger vi vægt på det gode håndværk og fremelsker mange smagsvarianter - fra lettere champagnestile til fyldigere og mere komplekse smage - alt sammen med udgangspunkt i æbler.

Dansk frugt er fremragende til fremstilling af cider uden kunstige tilsætningsstoffer, og derfor har Rakkerpak Cider valgt helt enkelt at arbejde med samme principper som ved fremstilling af naturvin – det vil sige: ingen svovl, ingen kunstgær – ja, vi lader naturen arbejde med os.

Udover at have den gode smag i centrum, arbejder vi selvfølgelig med lokale råvarer og stort fokus på bæredygtighed. Cideren er udviklet med forskellige metoder og smagsoplevelser, og derved giver vi nordisk Cider et nyt og anderledes image – et Rakkerpak image.

For mere information

Du kan læse mere om Rakkerpak Cider på deres hjemmeside: Rakkerpak Cider