©  Foto:

Randers Bryghus

Randers Bryghus er et lille håndværksbryggeri, hvor der bliver brygget på god gammeldags manér. Gode råvarer, gode opskrifter og god tid er vigtige ingredienser til velsmagende øl. Et helt igennem lokalt og ærligt bryghus.

Randers Bryghus producerer god ufiltreret, upasteuriseret specialøl, brygget med den kvalitet, kant og sjæl, som kun fås på et håndbryggeri, uden brug af automatik.

Fra lille og ukendt til internationalt anerkendt

Passionen for det gode håndværk driver stadig arbejdet hos Randers Bryghus. Fordi de er et mindre håndbryggeri med hele processen i eget hus, har de høj kvalitetssikring: Deres brygmestre udvælger nøje råvarer, de smager til og finjusterer, de kræser om detaljerne, lige fra kogning og gæring til lagring og tapning.

Derfor får alle passionerede øldrikkere de bedste smagsoplevelser. Deres specialøl er prisvindende og bliver anerkendt både nationalt og internationalt.

Flere brands under ét tag

Med flere forskellige brands har de et bredt udvalg af specialøl: Randers Bryghus har et bredt udvalg af både egen produktion, samt et specialt udvalg af andre micro bryggerier. Derfor byder deres sortiment på øl for både klassiske ølnydere, eventyrere og øl-connoisseurer. Det er specialøl brygget af mennesker til mennesker.

Se, hvad andre deler på Instagram

#randersbryghus #visitranders #aarhusregion