©  Foto:

REE GOLF – golfcentrum i Nordsjælland

REE GOLF er golfbanen i Helsinge og placeret centralt i Nordsjælland, tæt på skov og strand. Kommer du langvejs fra, er der mange overnatningsmuligheder i området og langs kysten med havudsigt.

Den smukt beliggende golfbane er velholdt og velplejet og med Pibe Mølle som nabo, ligger den i et let kuperet terræn med søer og åer. Der spilles til sommergreens hele året.

På REE GOLF tilbydes banelængder fra 4100 m. til 5900 m., hvilket giver en god golfoplevelse for alle uanset spillehandicap. Driving rangen har 28 udslagssteder, hvor 14 er overdækkede og du er naturligvis også velkommen på træningsanlægget, der ligger smukt ved sø og klubhus.

Udover den store 18 hullers bane tilbydes der også en Pay & play par 3 bane med 9 huller, som alle kan spille på, da det ikke kræver DGU kort. Jern og køller kan lejes i proshoppen, der også har et stort udvalg af golftøj og udstyr.

Den indendørs, Trackman simulator, er altid en oplevelse og et rigtigt godt alternativ i dårligt vejr. Før eller efter golfspillet kan man købe mad og drikke i Café Pibe Mølle.

Praktisk information