©  Foto:

Ree Park Safari

Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt besøg i dyrenes spændende verden. Tag på Safaritur gennem fire kontinenter og oplev bl.a. den afrikanske savanne med vilde oplevelser og fascinerende aktiviteter.

Kom tæt på dyrenes verden i Ree Park Safari

I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd.

Mød de sjældne bongo antiloper, geparderne, som den eneste dyrepark i Danmark og Skandinaviens eneste sorte næsehorn. Besøg de nysgerrige lemurer, de frække dødningehovedaber og flere andre abearter, som du går frit på abeøerne sammen med.

Vilde dyreaktiviteter

Hvad end I har lyst til at se klappedyr for mindre børn eller leoparder på afstand, så besøg Ree Park Safari og få oplevelser for livet. Hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie.

NYHED 2024: Offroad Patrulje kun for børn

Glæd jer til årets nyhed i Ree Park Safari, Junior Ranger World. Gennem leg og læring bliver børn uddannet til at passe på verdens natur. Tag med på Danmarks første offroad patrulje for seje børn, hvor dyr venter på at blive opdaget, og spændende missioner venter på at blive udført!

I elektriske land rovers kan børn selv køre på patrulje, og når tracket er gennemført, får børn deres helt eget Junior Ranger Kort og bliver ægte ranger. Pas på fotofælderne og de farlige dyr på vejen!

Land Rover Safari

Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr og Ree Parks arbejde med naturbevarelse i parken og i Masai Mara i Kenya.

Amerika Expressen

Kom med på en fascinerende togtur udover den nordamerikanske prærie. Damptoget Black Beauty, som kører på rigtig damp, eller dieseltoget Armstrong, fører an, når du stiger ombord på en tur tilbage i tiden, og du kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

Se dyrene blive fodret

Gå ikke glip af dyrefodringerne, hvor de dygtige guider fortæller om dyrene og deler ud af de mange sjove historier og fun-facts. Se de glubske løver springe efter fodret, de livlige oddere blive udfordret i at finde maden eller geparder jage føden med 70 km i timen. Hver fodring er unik, og dyrene kommer ofte tættere på til en fodring, så hele familien kan sagtens se flere fodringer i løbet af dagen.

Find priser for diverse aktiviteter her.

Praktiske oplysninger

Parkering

Ree Park Safari tilbyder 450 gratis parkeringspladser lige uden for parken. Handicapparkering og motorcykelparkering er også tilgængelige tættere på indgangen. Der er mulighed for el-opladning af biler med Clever og E.ON.

Offentlig transport

Fra Aarhus:

  • Regionalbus 123 til Ebeltoft. Skift til bus 351 mod Grenaa og stå af i Hyllested. Herfra er der ca. 3 km til Ree Park.
  • Regionalbus 122 mod Grenaa og stå af i Tirstrup. Herfra er der ca. 7 km til Ree Park.

Fra Randers:

  • Regionalbus 212 til Ebeltoft. Stå af i Øksenmølle, hvorfra der er knap 5 km til Ree Park, eller fortsæt til Ebeltoft og skift til bus 351 mod Grenaa, stå af i Hyllested.

Se, hvad andre deler på Instagram

#reeparksafari #visitdjursland #visitaarhusregion