©  Foto:

Rendelæggerhuset hos Café Havehuset - Unikke rammer ved Frederiksborg Slot

Det bliver ikke mere royalt end her. Lige ved de røde porte til Frederiksborg Slots Barokhave finder du dette helt særlige hus, Rendelæggerhuset, hvor du helt privat kan afholde dit møde, event eller sammenkomst.

Oplev royale omgivelser ved Frederiksborg Slot. Rendelæggerhuset tilbyder eksklusivt arrangement for 25 gæster, med smukke omgivelser og lækkert traktement fra Café Havehuset.

I Rendelæggerhuset kan I snildt være 25 gæster. I har huset for jer selv og den lille stråtækte idyl danner den dejligste intime ramme for dit arrangement. Byd dine gæster velkommen med et glas i gårdhaven inden I sætter jer til bords under bjælkerne i huset hvor den meget vigtige rendelægger og hans familie boede for 300 år siden.

Café Havehuset sørger for lækkert traktement, deres smørrebrød og kager er turen til Hillerød værd. Mette er jeres vært, som med charme og en sikker hånd, sørger for at du og dine gæster for en uforglemmelige dag.

Brug omgivelserne

Hvad med at invitere dine gæster på en rundtur i Frederiksborg Slotshave? I sommerperioden kan du kombinere turen med en sejltur på Slotssøen med den Lille Færge.

Frederiksborg Slot har skiftende udstillinger, du kan bestille din egen guide og få en tur ned gennem Danmarkshistorien i pausen i dit arrangement.