Grøn oplevelse
©  Foto:

Restaurant Bredgade 28 i Odd Fellow Palæet

I hjertet af København, i byens herskabelige kvarter, Frederikstaden, ligger Odd Fellow Palæet. Med sin opførelse i 1751 bærer de smukke lokaler præg af rokokostilen med prægtige sale og flere århundreders lang historie.

Med sine unikke rammer har palæet igennem tiden budt mange gæster velkommen med fleksible muligheder for at skræddersy det perfekte arrangement til det personlige behov. Om det er receptioner, store og små konferencer eller en af livets største fester, så tilbyder vores dygtige og erfarne kokke et hav af økologiske, gastronomiske oplevelser.

På Odd Fellow Palæet sætter vi en ære i at arbejde med friske råvarer af høj kvalitet. Vi fokuserer særligt på bæredygtighed, økologi samt lokale produkter i sæson. Vores dygtige kokke har erfaring fra nogle af landets og verdens bedste restauranter. Filosofien i vores køkken manifesterer omtanke for miljøet, kvalitet, æstetisk og ikke mindst den gode smag. Vi stræber efter udvikling og søger konstant at udvide vores egen samt gæsternes horisont. Med et eksklusivt, bæredygtig vinsortiment udvælger vi menuernes vine med omhu for altid at opnå den ultimative smagsbalance.

Som medlem af Green Key sikrer vi dig og dine gæster en uforglemmelig, men ikke mindst bæredygtig oplevelse i en fuldstændig fortryllende atmosfære.

Bare få minutter fra Kongens Nytorv, udsigt til Kongens Have, et naboskab med Amalienborg og Marmorkirken ligger palæet som perlen på snoren af smukke seværdigheder i området.