©  Foto:

Restaurant Fisk & Skaldyr

Restaurant Fisk & Skaldyr er en af Aalborgs få fiskerestauranter. Med den tilhørende Café Terrassen kan de stille de fleste sultne maver tilfredse, hvad end man er til en klassisk burger eller delikat fisk.

Indehaver og køkkenchef Imad Chehab har indrettet sin restaurant med to afdelinger i sammenhængende lokaler. Restauranten er placeret i hjertet af Aalborg med udsigt til Tyren, Vesterbro og gågaden. Både den fine og gastronomisk anerkendte fiskerestaurant og den uformelle Café Terrassen er indrettet med en hyggelig og stemningsfuld atmosfære.

Restaurant Fisk & Skaldyr lader sig inspirere af årstiderne, hvorfor menukortet fornyes løbende. Foruden delikatesser som østers, foie gras og pighvar byder de også på vine og champagne i topklasse samt spændende kaffe og aveckort. Selvom restauranten er kendt for sin fisk, er det også muligt at få kød. 

Ud over deres almindelige udvalg af for- og hovedretter samt desserter består menukortet også af månedens menu, hvor man selv har mulighed for at sammensætte en 2 eller 3 retters menu. Det er desuden muligt at booke lokalerne til selskaber, hvortil de foreslår forskellige pakkemenuer.