Grøn oplevelse
©  Foto:

Restaurant GÄST

Gæstfrihed, passion & velsmag er det der møder dig, når du besøger Restaurant GÄST i hjertet af Aarhus. Her fornemmer du straks, at personalet drives af en lyst til at ville skabe den gode oplevelse i en uformel atmosfære. 

En oplevelse, du sent vil glemme

Restaurant GÄST ligger i stueetagen på Scandic The Mayor midt i Aarhus. Restauranten er åben for alle, og et passioneret team af kokke og tjenere står altid klar til at give dig en enestående restaurantoplevelse. 

På GÄST kan du forkæle og udfordre dine smagsløg med spændende retter. Med sans for detaljer og god smag formår GÄSTs dygtige kokke at give dig en madoplevelse, du sent vil glemme. 

Gästfrihed, passion og velsmag

Hos GÄST bliver de inspireret af deres omgivelser og det nære, og alt imens bylivet i Aarhus pulserer videre på den anden side af vinduerne, lader de deres nysgerrighed skinne igennem. De sætter ikke sig selv i nogen bås, og kokkene elsker at eksperimentere ved at udfordre sig selv - og dermed dig. 

De holder af det danske, som også er et stort element i deres køkken, men de giver samtidig plads til sæsonens gode råvarer, som udlandet producerer.

GÄST blev både i 2017 og 2018 tildelt "The Plate Michelin" i Michelin Guiden.

Se, hvad andre deler på Instagram

#restaurantgäst #visitaarhus #visitaarhusregion