©  Foto:

Restaurant KöD Aarhus

Restaurant KöD Aarhus byder på et menukort spækket med store bøffer af forskellige udskæringer fra nøje udvalgte opdrættere i hele verden.

Uanset om du er til en saftig marmoreret ribeye eller en blød mørbrad, så har KöD Aarhus noget, der kan friste på restaurantens alsidige menukort.

Saftige bøffer og gode vine ved Åen i Aarhus

Foruden de klassiske udskæringer som ribeye, striploin og mørbrad byder menukortet også på mere sjældne udskæringer såsom Wagyu fra Japan, Chateaubriand eller den enorme Cote de KöD på 700 gram. Når du har udset dig din foretrukne udskæring, vælger du én eller flere side orders som ledsager til din bøf. Prøv f.eks. husets trøffel fries eller smørstegte svampe.

Delemad 

Da tilbehøret altid serveres på siden, egner de sig perfekt til deling, så alle omkring bordet kan prøve lidt forskelligt. Prikken over i’et får du ved restaurantens tre hjemmelavede saucer. Prøv f.eks. restaurantens hjemmerørte lune bearnaise, den krydrede sauce med madagaskarpeber eller deres nedkogte portvinsglace.

KöD Aarhus tilbyder også et udvalg af kødfyldte forretter, herunder carpaccio af tyndskåret oksemørbrad, oksetatar eller lufttørret skinke med tempurarejer. Er du mere til en stor gourmetburger, kan du også få det, ligesom der også altid er et vegetarisk alternativ.

Vin og gode cocktails

Skyl proteinerne ned med vinkortets udvalg af gode vine fra hele verden eller en af de gode cocktails, som shakes på stedet af KöDs rutinerede bartendere.

KöD Aarhus

KöD Aarhus var den første i rækken af KöD-restauranter og råder i dag over et stort restaurantlokale centralt beliggende på den charmerende Åboulevarden 23 i Aarhus. Indretningen er både moderne og rustik på den lækre måde, med blottede loftsbjælker, rå mursten og mørkt trægulv.

Selskaber på KöD

Er I et større selskab, der skal have udfyldt depoterne, er der mulighed for at leje ”Stalden”, et charmerende rum med plads til 50 spisende gæster. Her kan I lukke døren og være jer selv og lade aftenen forløbe, alt imens KöD sørger for udsøgt mad, skønne vine og dygtigt personale. Hos KöD har I også mulighed for at afholde særlige events i ét af deres unikke, eksterne lokaler i Aarhus med plads op til 150 spisende gæster, inklusiv komplet set-up med mad, vin, drinks, tjenere og bartendere.

Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller julefrokost eller blot ønsker en festlig aften i gode venners lag, så står KöD Aarhus klar med de perfekte rammer til dit selskab. Der er også mulighed for at få leveret KöD’s menuer ud af huset.  

Nyd en aften hos KöD Aarhus – en aften i kødets tegn!

Se, hvad andre deler på Instagram

#koedaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion