©  Foto:

Restaurant krydderiet | Hotel Hillerød

Restaurant krydderiet er en del af Hotel Hillerød, som ligger i hjertet af Nordsjælland i gåafstand fra top-attraktionen Frederiksborg Slot og Hillerød centrum. Restauranten er åben for alle, også udefrakommende gæster. Køkkenet er kendetegnet ved et højt fagligt ambitionsniveau, som sikrer, at du som gæst får en kulinarisk oplevelse for alle sanser.

Lidt om Restaurant krydderiet

Restaurant krydderiet har egen krydderurtehave lige uden for vinduet, og køkkenet er i det hele taget baseret på de bedste lokale råvarer og traditioner.Glæden ved mad og et højt fagligt engagement afspejles i menukortet, og personalet kommer dig i møde med værtskab i særklasse.

A la carte

Restaurant krydderiet har åbent for a la carte mandag – torsdag kl. 17.00 – 21.00, samt fredag og lørdag 17.00 – 22.00. Søndag er restauranten lukket. Menukortet skifter hver anden uge - se hvad kokken har komponeret til dig netop nu.

Events - kokken går all-in

Fisk- og skaldyrsweekend, Vildt god vin, Mortensaften og Portvinsaften er alle eksempler på de meget populære tema-aftener, som Restaurant krydderiet afholder hen over året. Her bliver du forkælet efter alle kunstens regler, f.eks. med mere end 20 forskellige fisk- og skaldyrsretter på buffeten ved Fisk- og skaldyrsweekend. Det er nødvendigt at booke bord.

Hold din næste mærkedag i Restaurant krydderiet

Restaurant krydderiet kan være rammen om selskaber til enhver lejlighed, lige fra barnedåb, konfirmation eller bryllup, til runde fødselsdage. Overnatning i hotellets dejlige værelser kan tilkøbes til specielle priser. 

Møder af alle typer

Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet er en del af Unikke Mødesteder i Nordsjælland. Både stedets placering, indretning og personale gør Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet til det perfekte mødested for erhvervsnetværk og erfagrupper på op til 75 personer. Læs mere om Restaurant krydderiet som mødested.