©  Foto:

Restaurant Limfjordens Hus

Limfjordens Hus ligger på pynten af Glyngøre havn. Her ved vandkanten byder Rasmus og hans team indenfor til en smagsoplevelse i absolut topklasse.

Restaurant Limfjordens Hus

For enden af havnen i Glyngøre ligger Restaurant Limfjordens Hus; en perle af en delikat, ydmyg gourmet restaurant med fokus på de gode, lokale råvarer som området er beriget med, og til helt rimelige priser for de overdådige lækkerier. Der lægges vægt på at benytte de gastronomiske muligheder, der findes lige uden for døren.

Her finder du også Limfjordens stille vande samt Sallingsundbroen, der sammen danner den sceniske baggrund for restauranten. Fjorden ligger så tæt, at man næsten får fornemmelsen af at kunne dyppe fødderne som man sidder og nyder den ene specialitet efter den anden.


Til tider holder restauranten mere temabaserede arrangementer som fx ’vildt-aften’ eller ’tapas-aften’, hvor køkkenchefen sammensætter menuen – naturligvis med de bedste råvarer fra området.

Det er også meget sandsynligt, at der blæser en brise af røget fisk forbi. Den stammer nemlig fra restaurantens eget røgeri og tilhørende butik, hvor man har mulighed for at købe egnenes fødevarespecialiteter med hjem.

Er man et større eller mindre selskab, har restauranten også faciliteter til at kunne afholde dette.

Nyd en uforglemmelig gastronomisk oplevelse på Restaurant Limfjordens Hus sammen med venner og familie - lige midt i Limfjorden.

For mere information

Du kan læse mere om Restaurant Limfjordens Hus og book bord på deres hjemmeside: Restaurant Limfjordens Hus