©  Foto:

Restaurant og Motel Tylstrup Kro

Oplev ægte dansk krostemning på Tylstrup Kro med fokus på dansk hygge, service og et nærværende og venligt personale. Udover hyggelig stemning er kroen beliggende i smukke naturomgivelser i Nordjylland.

Den kongelige privilegerede kro fra 1644 er beliggende ca. 15 km. nord for Aalborg. Værelserne er beliggende i 3 anneksbygninger med egen indgang direkte til p-plads. Kroen tilbyder ikke kun den traditionelle og stemningsfulde krostue, men også selskabslokaler og mødefaciliter samt en restaurant, som holder åbent hver dag fra kl. 11.30.

Tylstrup Kros restaurant er kroens hjerte, hvor en hyggelig stemning, nærvær og sæsonfriske råvarer prioriteres højt. Der tilbydes et bredt menukort med frokost og aften a la’ carte, men også ”mad ud af huset”. Derudover sammensætter restauranten jule- og nytårsmenuer samt julefrokoster i november og december.  

Så er ønsket at opleve ægte dansk krostemning i Nordjylland, er et kroophold i smukke omgivelser på Tylstrup Kro et oplagt valg. For restaurantens åbningstider, se Tylstrup Kros hjemmeside.

Læs mere om Tylstrup Kro…