©  Foto:

Restauranten hos Montra Odder Parkhotel

I Odder centrum kan du besøge byens hotel, hvor restauranten tilbyder klassisk, veltilberedt mad til aften. Kom ind og nyd et måltid med sæsonens friske råvarer i selskab med dine kære.

Dejlige madoplevelser i hjertet af byen

Restauranten hos Montra Odder Parkhotel er ikke kun for overnattende gæster. Her er alle velkomne til et par timer i godt selskab i restaurantens hyggelige rammer. Den gode smag er altid i centrum for restaurantens kokke. Der bruges sæsonaktuelle, økologiske råvarer for at sikre dig den bedst mulige smag.

Du kan roligt sætte forventningerne højt efter gode solide måltider med velkendte danske a la carte retter, som altid er et hit. Maden serveres med stolthed her i en af byens bedste restauranter. Og den hyggelige stemning i restauranten gør, at du utvivlsomt vil få en god oplevelse.  

 

Ny oplevelse hver gang

Menuen hos Odder Parkhotel skiftes hver måned for altid at kunne servere retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer. Der er altid et udvalg af forretter, hovedretter og desserter, der gør det muligt at sammensætte en menu efter din smag. Og så er der naturligvis også en børnemenu med klassiske børnevenlige retter.  

Om lørdagen er der en særlig menu med mulighed for 5-retters menu.

Du kan se denne måneds menu ved at følge dette link.

 

Hold dit selskab hos Montra

Montra Odder Parkhotel specialiserer sig i at afholde arrangementer for både virksomheder og private. Står du og mangler de perfekte rammer til bryllupsfesten, konferencen eller fødselsdagsfesten, så er Montra løsningen for dig. Hotellet har mange lokaler og kan rumme alt fra de helt små selskaber til de store forsamlinger med op til 250 deltagere.

Du kan også overveje at invitere til Montras populære brunchbuffet, hvis du mangler en ramme for en uformel sammenkomst med lækker mad.

 

Overnat på hotellet

Hvorfor ikke kombinere madoplevelsen med en overnatning på hotellet? Tag på weekendophold hos Montra med tre-retters menu, velkomstdrink, og morgenmad til en pris, der er til at betale. Læs mere om tilbuddet her.