©  Foto:

Rezet Sneaker Store

Slaraffenland for sneakerfanatikere

Hvis du også har hang til komfortable gummisko, så er Rezet Sneaker Store måske din nye yndlingsbutik. Hele teamet bar Rezet er besat af sneakers, og de har alle deres personlige historie bag deres passion for – lad og bare kalde en spade for en spade – løbesko.

Hos Rezet er de dog ikke bare løbesko. Hvad nogle mennesker ser som en praktisk foranstaltning, kan faktisk være en hel videnskab – tag bare innovative teknologier som Adidas’ Torsion system for eksempel. Uanset om du er ude efter de nyeste modeller eller et par klassiske Reebok, står Rezets eksperter klar til at hjælpe dig.

Folkene bag Rezet udvælger nøje de brands og modeller, der sælges i butikken, og de tror på, at dine sko kan sige meget om, hvem du er. Du kan finde sko og tøj fra store, internationale mærker som Nike og Adidas, men også danske favoritter som Soulland og Han Kjøbenhavn.

Rezet Store Rådhusstræde ligger få minutter fra Rådhuset (og lige ved siden af Sonny, en af vores yndlingskaffebarer). Rezet har også en nyere butik i Jorcks Passage – en hyggelige lille passage mellem Strøget og Skindergade lige ved Vor Frue Kirke.