©  Foto:

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Om du er til bold, gymnastik, dans, koncert, kunst, fest – eller noget helt andet, så har Ringkøbing-Skjern Kulturcenter det hele. I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er der plads til store og små oplevelser. Vi klarer både de store selskaber, mad ud af huset, du kan bowle hos os, spille golf på simulator, gå i fitness eller på Café – og til med kan du overnatte hos os.

Alt dette har vi ved siden af vores klassiske idrætsfaciliteter med fire haller, inklusive Skjern Bank Arena.

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter finder du oplevelser til hele familien i alle aldre.

Hvis du ønsker at holde et selskab eller møde, så kan Ringkøbing-Skjern Kulturcenter rumme selskaber til flere hundrede personer. Hvis du i stedet ønsker et mindre lokale med plads til møde, hygge og intime oplevelser tilbyder kulturcenteret også dette. Derudover stiller stedet også moderne teknik og tilbehør til rådighed, når du booker et lokale.

Hvis du mangler mad til din næste fest, leverer Ringkøbing-Skjern Kulturcenter også gerne mad ud af huset eller til selskabet på stedet. Her er det muligt, at få sammensat en menu efter dine ønsker og behov. Samtidig er det også muligt at leje alt service, borde og stole. Dermed er rammerne for en god fest sikret.

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter finder du også et fitnesscenter med lækre og lyse træningsfaciliteter samt god atmosfære.

Derudover har Ringkøbing-Skjern Kulturcenter også et bowlingcenter, som råder over 5 fuldautomatiske baner. I sammenhæng med bowlingcenteret finder du også Cafe B. Her har vi en lækker café-menu med noget for enhver smag.

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter finder du også Danhostel Skjern, der tilbyder overnatning enten i splinternye hytter med plads til op til 6 personer, samt i værelser med plads til op til 4 personer.

Du kan også nu holde arrangementer af en helt ny størrelse ved Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Det skyldes, at man kan holde arrangementer i Skjern Bank Arena, som kan rumme op til 3.800 gæster.

Få mere information på Ringkøbing-Skjern Kulturcenteres hjemmeside.