VisitDenmark

Rinkenæshus Camping

Kun 2 km fra en af Danmarks smukkeste vandre ruter, Gendarmstien, ligger en lille hyggelig campingplads med kun 40 campingpladser, 4 yndige små hytter og 3 shelters.

 

På pladsen er der adgang til badefaciliteter og fælles køkken med mulighed for at benytte vores bytte-bibliotek. I receptionen er der mulighed for at købe dagligvarer, morgenbrød, sandwich m.m. Derudover er det muligt at købe mad og drikke i vores lille cafe, hvor man også kan finde mange spændende brætspil til en regnvejrsdag.

 

Rinkenæshus Camping er omgivet af historiske vingesus fra både øst og vest.16 km i vestlig retning, nær Padborg og den Dansk/Tyske grænse ligger Frøslevlejren og mod øst, kun få kilometer fra Rinkenæs ligger Gråsten, hvor slottet spejler sig i den blanke sø og den velplejede park, blot venter på et besøg. Fortsætter man yderligere mod Sønderborg støder man på Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle, og når man kommer til Sønderborg og krydser Kong Christian X bro, kan man allerede fra den skønne udsigt fra broen se Sønderborg Slot, som prægtigt strækker sine røde mure højt op over vandets overflade.