©  Foto:

Rundvisning hos Peter Larsen Kaffe

Hos Peter Larsen Kaffe elsker de kaffe – duften, smagen og måden den bringer mennesker sammen på. I deres mikroristeri i Viborg kan du opleve ristemesteren riste de rå kaffebønner og nyde en velsmagende kop kaffe.

Kom til kaffe i Viborg

Peter Larsen Kaffe åbner dørene til deres mikroristeri i Viborg, hvor de byder dig og dine kollegaer på en friskbrygget kop kaffe. Få et indblik i, hvordan kaffen forædles på de store ristemaskiner og lad dig blive inspireret af den historie og de tanker, der ligger bag Peter Larsen Kaffes stærke fundament. Lyder det som noget for dig og dine kollegaer? Så kan du læse mere om deres forskellige rundvisningspakker her.

Innovation og ansvarlig produktion

I 120 år har Peter Larsen Kaffe samlet danskerne om kaffen, og de mange års erfaring og den store passion har givet dem en forståelse for de markedsmekanismer, der driver den verdensomspændende kaffehandel. Samtidig er de særdeles innovative og fremsynet, når det drejer sig om at finde løsninger for kaffens fremtid og potentiale. Som de første i Danmark introducerede de økologisk og Fairtrade-certificeret kaffe, og i 2022 nåede de en milepæl med et 100 % tredjepartscertificeret sortiment. Det kan du læse mere om her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#peterlarsenkaffe #visitviborg #visitaarhusregion