Grøn oplevelse
©  Foto:

Saltoftehus, Saltofte Gods

Saltoftehus er en del af Saltofte Gods i Vest Sjælland tæt på Kalundborg. Vi henvender os primært til erhvervslivets kursus og konference brugere og planlæggere samt til private som ønsker at holde selskaber her.

Vore moderne indrettede møde faciliteter ligger i 6 af godsets historiske bygningerne med al den atmosfære der følger dermed – samtidig med at nutidens topmoderne teknologier er indført i bygningerne. Stilen er eksklusiv, smagfuld og personlig. Konceptet bygger på indgående viden om møde og konference brugernes behov, højt kvalitets og detalje og service niveau. Lige udenfor døren er dog det allerstørste møderum – skoven og naturen. Her er der blevet holdt mange møder og walk-and-talks – og mange teambuilding opgaver er blevet løst i naturens favnende charme på alle årstider.

Miljøet: Vi er CO2 neutralt gods og konference center – vi laver 210.000 Kwh strøm på 910 solpaneler. Det er dobbelt så meget som vi bruger på hele godset inkl. konference afdelingen. Vi har CO2 neutral opvarmning fra et helt nyt og top moderne Faust halmfyr. Saltoftehus har siden 2010 været certificeret med The Green Key – HORESTAs internationale miljø certificat.

Parkering: Vi har fri parkering og kan have op til 60-70 biler på gårdspladsen med de toppede brosten og resten parkerer lige udenfor gårdspladsen.

Konferencefaciliteterne: Vi har 3 plenum rum og 3 grupperum. Alle plenum rum har loftsmonteret projektor og trådløst netværk. Vores gamle Hestestald (65m2) og Frugtlager (100m2) er indrettet til konference rum med al teknisk AV udstyr. I forlængelse heraf en dejlig ny lounge og foyer på 65 m2 med direkte adgang til vores velassorterede bar. Gulvet her er akseplanker fra skovet i egen skov.

Trådløst net: Overalt i mødelokaler og værelser har vi sikret højhastigheds netværk på fiber.

Værelserne: Alle værelser er moderne og funktionelt indrettede. 19 dobbelt værelser og 3 enkelt værelser. Værelserne lejes ikke ud enkeltvis, men primært i forbindelse med konferencer og selskaber her på stedet.

Det kulinariske: Vi laver og serverer personlig mad med et tvist og højt detalje niveau og lægger vægt på at bruge råvarer fra bl.a. Lammefjorden og vildt fra egen skov og mark.

Teambuilding mv. Vi tilbyder en lang række teamudviklende aktiviteter som har fokus på kommunikation, samarbejder og det at lære hinanden at kende på en anden måde. Alle skræddersys direkte til den enkelte kunde gruppe. Vi har ligeledes en række tilbud om aktiviteter af mere social og konkurrencemæssig karakter.