Saltoftehus, Saltofte Gods

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Adresse

Saltoftevej 7

4470 Svebølle

Kontakt

E-mail:birgitte@saltofte-gods.dk

Telefon:40135991

fax:59595563

Saltoftehus er en del af Saltofte Gods i Vest Sjælland. Vi henvender os til erhvervslivets kursus og konference brugere og planlæggere. Vore helt nyindretttede møde faciliteter ligger i godsets gamle bygningerne med al den atmosfære der følger dermed – samtidig med at nutidens topmoderne teknologier indført i bygningerne. Stilen er eksklusiv, smagfuld og personlig. Konceptet bygger på højt kvalitets og detalje og service niveau. Men lige udenfor døren er dog det allerstørste møderum – skoven og naturen. Her er der blevet holdt mange møder og walk-and-talks – og mange teambuilding opgaver er blevet løst i naturens favnende charme på alle årstider.

Miljøet: Vi har CO2 neutral opvarmning fra et helt nyt og top moderne Faust halmfyr – såvelsom lavenergi pærer i alle værelser og mødelokaler. Derudover serverer vi CO2 neutralt vand og har astma og allergi testet sæbe overalt.

Parkering:
Vi har fri parkering og kan have op til 60-70 biler på gårdspladsen med de toppede brosten og resten parkerer lige udenfor gårdspladsen.

Konferencefaciliteterne:
Vi har 3 plenum rum og 3 grupperum. Alle plenum rum har loftsmonteret projektor og trådløst netværk. Vores gamle Hestestald (65m2) og Frugtlager (100m2) er nyindrettet til konference rum med al teknisk AV udstyr. I forlængelse heraf en dejlig ny stue på 65 m2 med direkte adgang til vores ny indrettede bar. Gulvet her er akseplanker fra skovet i egen skov.

Videokonference:
I Frugtlageret kan vi som noget nyt tilbyde at lave video konference af meget høj kvalitet takket være vores højhastigheds netværk. Dette bruges f.eks. af kunder som vil spare en flybillet og rejsetid – og dog gerne vil kunne se dem de mødes med.

Trådløst net:
Overalt i mødelokaler og værelser har vi topsikret 100 Mbit højhastigheds netværk.

Værelserne:
Alle værelser er nyindrettede i 2009. Møblerne er lavet i Danmark. Vi har 13 enkelt værelser og 7 dobbelt værelser med eget bad, minibar, tv, og trådløst net. Værelserne lejes ikke ud enkeltvis, men primært i forbindelse med konferencer her på stedet.

Det kulinariske:
Vi laver og serverer personlig mad med et tvist og højt detalje niveau og lægger vægt på at bruge råvarer fra bl.a. Lammefjorden.

Teambuilding mv.
Vi samarbejder med en række professionelle bureauer om tilbud til vore kunder – alle skræddersys direkte til den enkelte kunde gruppe. Vi har ligeledes en række tilbud om aktiviteter af mere social og konkurrencemæssig karakter.

Adresse

Saltoftevej 7

4470 Svebølle

Facilities

HORESTA

★★★

Green Key

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitVestsjælland A/S