©  Foto:

Samsølinjen

Fra Kalundborg til Samsø 
Start ferien med havudsigt og afslapning ombord på Samsølinjens færge M/F Samsø mellem Kalundborg og Ballen. Der er plads til dig om bord, uanset om du rejser til fods, på cykel eller i bil.

Færgerejsen varer 90 minutter, og du kan bruge tiden ombord på at stille sulten i bistroen, slippe børnene løs i legerummet, eller hvile ørene i færgens stillezone. Du er selvfølgelig også velkommen til at nyde din egen medbragte mad ombord.

Rejser du med hund, kat eller andre kæledyr, er de også velkomne på Samsølinjen. Hunde og deres ejere kan finde plads i den særlige hundezone ombord, mens katte og andre dyr skal være i transportkasse under overfarten.

Færgen sejler året rundt, og den afgår to til fire gange dagligt afhængigt af sæson.

Sådan booker du
Det er altid en god ide at bestille billet på forhånd for at være sikret en plads ombord. Priserne for en bil inklusive passagerer starter fra 134 kr.

Du kan booke din billet på Samsølinjens hjemmeside eller via app. På appen ”Molslinjen” er det hurtigt og nemt at bestille billetter og tjekke fartplaner for Samsølinjen, ligesom du kan få direkte besked, hvis der er ændringer på rejsen. Download appen HER til Android og HER til IOS.

Rabatter på store oplevelser
Husk at holde godt fast på din billet, når du har rejst med Samsølinjen – den er nemlig guld værd! Du kan få rabat på en lang række skønne oplevelser, når du fremviser en færgebillet fra Samsølinjen.

Få for eksempel 20 procent rabat på hotelovernatninger, teateroplevelser og forlystelsesparker rundt omkring i landet. Se mere her