©  Foto:

Sandager Næs Camping

Hyggelig og børnevenlig campingplads på Vestfyn med udendørs opvarmet badeland.

Vi har lækre faciliteter, vores WiFi er gratis, og så har vi vaskeægte campingstemning med både badeland, legepladser, strand og masser af aktiviteter.

Den perfekte campingferie

Hos Sandager Næs Camping kan du opleve noget af Fyns allersmukkeste natur sammen med dem, du holder af. Her er rammerne lagt om den perfekte campingferie for familien tæt på noget af Danmarks skønneste strand, vand og skov. Hos os er der noget for alle aldre. Selv er vi en ung børnefamilie, og derfor ved vi lige, hvad der skal til for at både de store og de små – og dem midt i mellem –  får en dejlig ferie fyldt med gode minder.

Stort poolområde Opvarmet til 28 grader

Glæd jer til sydlandsk stemning med palmer, liggestole og en lækker, opvarmet pool. Selvom vores store poolområde ligger i Danmark, er der nemlig skruet helt op for den sydlandske stemning. Vi har sørget for, at her både er plads til børnene og til voksne i alle aldre – og dermed kan I glæde jer til familiecamping af højeste kvalitet. I kan for eksempel køre om kap på vores store rutsjebane, der har hele tre baner, og de morgenfriske kan nyde en dejlig morgensvømmetur. 

Gratis WiFi

Selvom I er på ferie, behøver I ikke bekymre jer om at skulle undvære sociale medier og yndlingsserierne på Netflix. Vores fiberforbindelse til internettet er lynhurtig, og som gæster kan I bruge den via hotspot – helt GRATIS.

Alle faciliteter – tæt på

På grund af campingpladsens størrelse, og måden den er anlagt på, er alle faciliteter tæt på. Det er én af de ting, der gør vores campingplads børnevenlig – de små kan trygt færdes overalt på pladsen og få nye venner. Vi har også masser af aktiviteter. Hvad med at mærke suget i maven, når en speedbåd trækker jer rundt i vandet i en stor badering? Eller hvad med at teste jeres balanceevner inde i en oppustet gennemsigtig bold - på vandet! Vi har også tamme geder, der elsker at få besøg af nysgerrige børn. Vores børnevenlige rammer gør det med andre ord til en leg at tage familien med på campingferie.

Sjov for store og små

Vi har indrettet vores campingplads, så den er børnevenlig – både for de små og store børn. Vi har en dejlig udendørs legeplads for de mindste, hvor de bl.a. kan slippe deres indre pirater løs i piratskibet. De kan også slå sig løs på hoppepuden og i det indendørs legerum. For de større børn har vi også masser af sjove aktiviteter. Vi har for eksempel en kæmpe hoppepude, svævebane og legeborg. Skal der fart over feltet, er vores basketballbane og fodboldbane altid kridtet op til kamp. Her holder campisterne miniturneringer hele sommeren.

Prøv en segway

Segways er fremtidens miljøvenlige køretøj til persontransport, og man styrer den med sin egen krop. Vi har to segways, og børn helt ned til 4-5 år kan prøve kræfter med det sjove køretøj. De får hjælp fra vores instruktør, der hjælper dem med at køre rundt på en bane på pladsen. Der køres i helligdage og skoleferien. Du kan også leje de tohjulede køretøjer, hvis bare du er fyldt 18 år. Så kan du tage på ture ud på næsset ikke langt fra pladsen. 

Moderne faciliteter og café

Vi sørger for, at både køkken, badefaciliteter, toiletter og alle campinghytter altid fremstår rene og indbydende for vores gæster. Vi serverer lækker mad, varm kaffe og kolde øl i vores café, der holder åbent fra og med uge 27 til uge 32.

I vores butik finder I de mest almindelige basisvarer. Her kan I hente friskbagt morgenbrød, besøge kaffebaren og købe alt, I har brug for, til en hyggeaften – blandt andet et stort udvalg af den lækreste bland-selv-slik. I kan også nyde en stor, hjemmelavet isvaffel, når I kommer tilbage til pladsen efter at have gået aftentur og set den smukkeste solnedgang.

Forskellige campinghytter

Hos Sandager Næs Camping udlejer vi campinghytter i flere forskellige størrelser. For eksempel kan I vælge at opgradere jeres familiecamping til en hytte i luksusklassen på 28 m2.

Se vores overnatningsmuligheder her