Grøn oplevelse
©  Foto:

Scandic Opus Horsens

Et ophold hos Scandic Opus Horsens er et studie i nydelse og forkælelse. Byens største hotel byder på dejlige, lyse værelser, wellness, underholdning, en skøn restaurant, og en suveræn placering tæt på byens attraktioner, shoppingcentrum og natur.  

Porten til Horsens

Det første du møder når du ankommer til Horsens fra nord, er Scandic Opus Horsens. Stolt rejser den store bygning sig og byder alle velkommen til byen og hotellet.

Når du træder gennem glasdørene, bliver du omfavnet af den store lobby, hvor der er særdeles højt til loftet. De lyse rammer, den indbydende og smagfulde indretning med skandinavisk arkitektur og de venlige ansigter i receptionen sætter scenen for den oplevelse, som venter dig på dit ophold.

Her vil du føle dig hjemme, og hotellet tilbyder de perfekte rammer til afslapning og forkælelse.

 

Værelser, der dækker alle behov

Scandic Opus Horsens byder på hele 132 velindrettede og veludstyrede værelser. De lyse værelser byder på et stort bad med bruser, TV, kaffe, te strygebræt og jern, hårtørrer og skrivebord. Mange af værelserne har desuden balkon med god udsigt over naturen.

Vil du have lidt ekstra luksus, så kan du booke en af hotellets suiter, der blandt andet byder på sofagruppe, spabadekar og mødebord.

Uanset hvilket værelse du vælger, så er du sikret fri adgang til hotellets faciliteter og fri parkering. Hotellet har egen p-kælder og 250 udendørs parkeringspladser.  

 

Slap af i velværeområdet

I Opus’ store relax-område kan du koble helt af. Tag badekåben på og nyd de mange muligheder for forkælelse i sauna, dampbad, fodbad eller varmestol. Du har også mulighed for at booke tid til massage og behandlinger, hvis du vil føle den ultimative grad af velvære.

Skal pulsen ikke ned, men op, så træd ind i fitness-rummet med løbebånd, motionscykel og cross trainere.

 

Nær byens store oplevelser

Fra Opus kan du se til byens store attraktion FÆNGSLET, der kun ligger få minutters gang væk. Og der er heller ikke langt til byens øvrige museer, koncertsteder og det livlige shoppingcentrum.

Er du mere til naturoplevelser, så ligger vildtreservatet Nørrestrand og det store engområde, de fire enge, lige i baghaven med gode muligheder for vandre- og cykelture.

Når du så er tilbage på hotellet, står personalet klar med lækre drikke, der kan nydes i lobbyen eller foran pejsen. Efter en lang dags strabadser står hygge og afslapning i centrum. Du kan også nyde et lækkert måltid mad i hotellets hyggelige restaurant på 4. sal med suveræn udsigt over Nørrestrand. 

 

Vælg et ophold, der passer til dig

Hvad bringer dig til Horsens? Er du til golf, kultur eller romantik? Opus tilbyder flere forskellige ophold, der er skræddersyet til dig og dine behov. På Scandics hjemmeside kan du få overblik over de forskellige ophold, som udbydes. Du kan også vælge at springe direkte til booking af dit værelse med det samme.