©  Foto:

Sct. Knuds Golfklub

Sct. Knuds Golfklub ligger direkte ud til Nyborg Fjord og er en god blanding af skov, park og natur præget af store, gamle træer og et rigt fugle- og dyreliv.

Velkommen til Sct. Knuds Golfklub i Nyborg.

Sct. Knuds Golfklubs smukke og attraktive bane ligger direkte ud til Nyborg Fjord og er i øvrigt varieret skov, park og natur præget af store, gamle træer og et rigt fugle- og dyreliv.

Klubhuset tilbyder alle moderne faciliteter, velassorteret Proshop og fremragende café.

Greenfee: læs mere her

Ved overnatning på lokale hoteller og på udvalgte hoteller på Fyn kan opnås en særlig rabat på greenfee.

Nyborg er en 800 år gammel købstad med hyggelige handelsgader og spændende seværdigheder – heriblandt et Nyborg Destilleri, som ligger i kort afstand fra golfbanen. Øvrige seværdigheder tæller blandt andet Danmarks ældste kongeborg, Nyborg Slot, der dateres tilbage til 1100-tallet, og som i dag er omgivet af et smukt voldanlæg. Men byens omegn byder endvidere på mange slotte og herregårde, der er et besøg værd.

Nyborg har gode hoteller direkte til Storebælts strande med lækre badefaciliteter. Med kun 35 kilometer til Odense og Svendborg samt halvanden times transport til København er Nyborg et ideelt udgangspunkt for festlige fridage og - naturligvis - mange gode runder golf.