©  Foto:

Segway Tours Copenhagen

Oplev København på en anderledes måde. 

Segway er en sjov og komfortabel måde at komme rundt i selv de mindste og mest charmerende af Københavns gader og til de mange attraktioner. Og så det nemt at lære.

Med Segway Tours Copenhagen får du introduktion og sikker optræning, inden du drager med din gruppe på Segway-eventyr i byen. Du kommer med en uforglemmelig tur igennem Københavns smukke stræder, mens din guide deler ud af de mange sjove, skæve og underholdende historier om hovedstaden. Segway Tours Copenhagen bruger hjelme med indbyggede Hi-Fi-højtalere, så du uden problemer kan følge med i fortællingerne om byens attraktioner.

Godt at vide

Segway Tours Copenhagen har arrangeret Segway-ture i København siden 2008 og er en af Københavns førende operatører. De kører ture hver time, hver dag, året rundt fra deres centrale kontor ved Nikolaj Kunsthal, og du kan tage med på ture af 1, 1,5 eller 2 timers varighed.

Hvis I er en gruppe af min. 6 personer, kan I få en privat tur. Der er desuden mulighed for at kombinere Segway-turene med elcykler og/eller cykeltaxi. Aldersgrænsen for Segways er 12 år, men der arrangeres gerne alternativer, så alle børnene kan komme med på turen.

Lej en cykel

Hos Segway Tours Copenhagen kan du leje din cykel i hjertet af København. Hvad end du har brug for en alm. voksen cykel, en børnecykel eller en Christiania cykel, så har du muligheden for at leje en cykel ved dem.

De er åben fra 8.30 til 17.30 hver dag hele året rundt. Priserne for cyklerne er: Alm. JOPO cykel: DKK150 kr per dag, JOPO børnecykel: DKK100 kr per dag eller Christiania cyklen: DKK500 kr per dag. 

Opbevar din baggage med Segway Tours Copenhagen

Med mere end 400 kvm beliggende lige i hjertet af København er Segway Tours Copenhagen et
sted, hvor du sikkert kan opbevare din baggage mens du nyder byen uden byrden af tunge tasker.
De tilbyder endda at du kan opbevare din baggage helt gratis hvis du lejer en af deres cykler eller
tager en af deres daglige Segway ture. Hvis du ikke har lyst til det, så koster baggage opbevaringen
blot DKK40 kr eller €5 EUR per taske per day og de har åben hver eneste dag fra 8.30 til 17.30 hele
året rundt. 

For mere information og for at booke, tjek deres hjemmeside.