Gå til indhold
©  Foto:

Shelter Julianehøjskoven ved Svanholm Gods

Shelter Svanholm Gods

Pladsen ligger fint beskyttet i skoven på den anden side af Svanholm Allé ud for godset. (Gå ad stien bag busten af Bille Brahe).

En enkelt shelter med plads til 4 sovende, masser af plads til telte, 2 bålpladser, overdækket spiseplads og gammeldags das. Pladsen er forbundet til den ene af de skønne naturstier, der fører op til Julianehøj, Hornsherreds højeste punkt med udsigt helt til Roskilde Domkirke. Kort over naturstierne findes på pladsen.

Adgang til bad, drikkevand og vandskyllende toilet efter aftale.

Ophold på shelterpladsen giver ikke adgang til at færdes på hele godset. Vi har tydeligt markeret hvor vores privatsfære begynder og vi vil bede alle vores gæster respektere dette. Vil du se det hele og høre mere om kollektivet, er du velkommen til at kontakte oplevelser@svanholm.dk eller 40400357 for en guidet rundvisning. Du kan selvfølgelig også deltage i den offentlige rundvisning, der finder sted hver søndag kl 11.00 fra maj til og med september. Pris 110 kr pr person inkl. kaffe/te og Svanholm-is. Alle rundvisninger starter på terrassen foran cafébutikken.

 Alle er velkomne til at besøge klappegedefolden ved cafébutikken og kostalden der huser 120 jerseykøer + opdræt. Eftermiddagsmalkning starter omkring kl 16. Husk at være rolige og vis hensyn til dyrene og deres voksenvenner.