©  Foto:

Shelter ved Bergs Plads - tæt på Haderslev Dyrehave

Shelterplads ved Bergs Plads i Tunneldalen, tæt på Haderslev Dyrehave og Haderslev Dambåd. Der er adgang til vand og toilet ved skovløberstedet Bergs Hus. 

Shelterplads i tunneldalen tæt på Haderslev Dambåd og Dyrehaven

Ved Bergs Plads finder I en lejrplads med 3 shelters, der står i en halvmåne omkring et bålsted. Pladsen ligger ved Pamhule Skov, som er et skønt naturområde med rigt fugleliv med bl.a. hvepsevåge, vandstær og grønspætte. Desuden lever her også ræve, grævlinge, egern og harer. Pamhuleskov er også fyldt med skønne løbe- og vandreruter og mountainbike-trails, som I kan udforske. Pladsen ligger lige ved siden af Haderslev Dyrehave, en af Danmarks største dyrehaver, hvor I kan betragte flokkene af dådyr og krondyr, der lever frit i haven.

Der er adgang til vand og toilet ved skovløberstedet Bergs Hus. Der er 300 m til lejrpladsen fra grillpladsen ved vandet. Da stedet er en lejrplads og bliver brugt til arrangementer, er det ikke sikkert, at der altid er ledigt. Shelterne skal bookes igennem naturstyrelsens hjemmeside og er forbeholdt større grupper, da der kan være op til 25 samlet i de 3 shelters. Mindre grupper henvises til den mere primitive plads ved siden af shelterne, hvor I frit kan slå et telt op.


Den nærmeste adresse er Erlevvej 196, 6100 Haderslev.