©  Foto:

Shelter ved Hjartbro Skov

Nyd den bugtende Gels Å og sjælefreden i skoven ved Hjartbro. Der er adgang til toilet, bad og brænde ved Spejdercenteret.  

Shelter ved Gels Å og tæt på vandreruten "I Ansgars fodspor"

Shelterpladsen er beliggende i udkanten af lejrpladsen tilhørende Hjartbro Spejdercenter. Den ligger i læ af hegn med udsigt over Gels Å. Der er en flot natursti ved spejdercenteret. Shelteret er perfekt placeret i forhold til vandreruten "I Ansgars fodspor". Det er også muligt at følge naturstien i Hjartbro Skov. Der er ca. 25 m fra vandet til åbreden. På lejrpladsen er der bålsted med fast kant, brænde og rindende vand. Der er adgang til et toilet med håndvask ved Spejdercenteret. 

Hvis du har brug for at komme indendørs er dette også muligt, kontakt da udlejer af spejdercenteret (74416869) for at aftale nærmere. Vi har "Æ lille hytt"  et rum til i alt 5 sovende, med køleskab, komfur, borde og stole. Det koster 450 kr. pr døgn.

Har du brug for indkøbsmuligheder, findes de i enten Bevtoft eller Toftlund (5km). 

Betaling for overnatning i shelteret udgør 25 kr./person/pr påbegyndt døgn, dertil kommer 40 kr. for at tænde op til bål (uanset antal personer). 
Betaling sker til en lille  pengeboks sat op på toilettet mellem de de to små hytter eller ved mobilpay til 30 49 42 25 ved huset. Der er ingen booking til shelterne. 

Rute anvisning

Hjartbro Spejdercenter ligger for enden af Hjartbro Byvej, som går igennem Hjartbro by. Der er skiltet til spejdercentret.

kontakt og booking

Tlf. 41 13 45 40 ved evt. spørgsmål. Bemærk der er ingen booking på shelterne, det er først til mølle princippet.