©  Foto:

Shelterplads - Hummingen Camping

På Lollands sydkyst, 10 minutters gang fra Østersøen finder du den hyggelige og familievenlige Hummingen Campingplads. Overnat i shelter på pladsen med luksusfaciliteter såsom egen opvarmede swimmingpool, som står frit til rådighed for dig og alle pladsens gæster.

Shelterpladsen består af i alt 4 sheltere, som hver har pladser til 3-5 overnattende gæster. Overnatning i telt skal bookes direkte på campingpladsens hjemmeside.

Sheltergæster kan benytte alle campingpladsens faciliteter, såsom brusebad, toiletter, vaskemaskiner, legeplads, hoppepude og badeland. Bemærk at der kan være gebyr på nogle af faciliteterne, læs mere og se prisliste her.

Restauranterne Den gamle Digegaard og Strandgården ligger i Hummingen, så der er god mulighed for lækker aftensmad, selv hvis man ikke er den store mesterkok ved bålet. Den Gamle Digegaard tilbyder 10% rabat (ekskl. drikkevarer) til sheltergæster på Hummingen Camping mod fremvisning af booking kvittering.

Læs mere om Hummingen Camping shelterplads på Book en Shelter. Se også en fuld oversigt over Naturlandet Lolland-Falsters mange shelterpladser her.

Få adgang til flere spændende friluftsoplevelser i Naturlandets app.