©  Foto:

Shopping i Muslingebyen Løgstør

I Løgstørs midte findes et hyggeligt og alsidigt handelsmiljø med butikker, der byder på det meste af det, hjertet kan begære.

Uanset om det er bøger, tøj, sko, tasker eller andet, man er på udkig efter, så er der en rigtig god chance for at finde det i Løgstørs butikker. Også lækre spiselige delikatesser er der masser af: Slagterbutik, bageri, vin, chokolade, friskkværnet kaffe, specialprodukter og meget mere.

Løgstør er en lille by, og det bærer handelsgaden også præg af. Den er ikke fyldt med store konceptbutikker, men i stedet små, privatejede butikker, hvor indehaverne udvælger præcis de varer, som, de mener, passer til gæsterne, der kommer i Løgstør. Her er lagt vægt på service og gæstfrihed – og masser af gratis parkeringspladser.  

Handelsstandsforeningens aktivitetsliste er lang, og den inkluderer bl.a. by nights, Halloween, Black Friday, julearrangementer mm. Her skaber Handelsstandsforeningen rammerne for hyggeligt samvær og masser af sjov for store og små – og selvfølgelig mulighed for at shoppe skønne ting i byens butikker.