©  Foto:

Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarm

Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarm ligger naturskønt i det midtjyske søhøjland. Oplev majestætiske ørne, lynhurtige falke, adrætte høge samt de fascinerende og sagnomspundne ugler på tætteste hold.

Falkemanden - vinder af Alene i Vildmarken - og det dygtige team inviterer dig og hele familien til helt unikke oplevelser. Oplev bl.a. verdens største rovfugl, Andes Kondoren, som er landet ved Silkeborg Rovfugleshow.

Majestætiske og lynhurtige rovfugle

Oplev majestætiske ørne, lynhurtige falke, adrætte høge samt de fascinerende og sagnomspundne ugler på tætteste hold. Unge som gamle gyser når fuglene i samarbejde med falkonererne viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. I eller efter det underholdende og lærerige show får du endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle.

Gå på opdagelse i Ugleskoven

I forbindelse med showet kan alle gå på opdagelse i “Ugleskoven”. Her kan du møde verdens største ugler, og via jeres paratviden kan I forsøge at finde den rigtige vej igennem områdets virvar af skovstier.

Bisonsafari

På offentlige showdage kan du efter showet komme med på en offentlig bisonsafari med begrænsede pladser. Den guidede tur indeholder historien om Silkeborg Bisonfarms etablering, fra idé til virkelighed, info om den daglige drift og fremvisning af faciliteter. Du bliver klogere på de stolte dyrs udvikling gennem årene. Fra de amerikanske prærier til mørke historier om den hvide mands behandling af fortidens bisoner.

Nyd evt. en lækker bisonburger på et af de naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder med udsigt til elegante dådyr samt imponerende amerikanske bisonokser.

Læs praktisk information inden dit besøg lige her. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#silkeborgrovfugleshow #visitsilkeborg #visitaarhusregion