Skærum Mølle - værelse og skrivebord

Skærum Mølle - Værelsesudlejning

Foto: VisitHolstebro
Overnatning
Hoteller
Skærum Mølle ligger i Vestjyllands storslåede natur ved Lilleå og Storå. Stedets historie går tilbage til middelalderen, og Skærum Mølle har både tilhørt Tvis Kloster og herregården Nørre Vosborg. I 1986 blev stedet den selvejende institution Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle som agerer bindeled mellem videnskab, kunst og samfund. Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle har en fløj med dobbelt- og enkeltværelser. Bygningerne rummer Teglværksmuseet, der fortæller om teglværksvirksomheden, som i første halvdel af 19-tallet var blandt landets førende. Den Gamle Brugs rummer en udstilling med inventar og varelager fra ca. 1910-15. Per Kirkebys ”Huset for sten og stjerner” er både et stenmuseum og observatorium. Det er muligt at bestille en guidet rundvisning af ca. 1 times varighed.
Adresse

Skærum Møllevej 2

7570 Vemb

Lige uden for Vemb finder du Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle, der byder på gode overnatningsmuligheder.

Uanset om du kommer alene eller som en del af en større gruppe, så er der plads. Skærum Mølle byder på enkeltværelser, dobbeltværelser, lejligheder og huse, der alle ligger i hjertet af den smukke vestjyske natur.

Der kan bookes overnatning på dagsbasis såvel som for længere perioder, og med en beliggenhed lige ned til Storeåen er stedet oplagt for lystfiskere og naturelskere.

Her kan du læse mere om stedets overnatningsmuligheder.

Vi modtager ikke Dankort eller andre former for betalingskort.

 

Adresse

Skærum Møllevej 2

7570 Vemb

Facilities

Egen parkeringsplads

Mødefaciliteter

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro