©  Foto:

Skagen Fiskerestaurant

Direkte på Skagen havn ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll.

Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i 50 år med udsigt over Skagen Havn på 1. række, sand på gulvene og altid friskfanget fisk. Hver sommer tilbyder vi store musik-oplevelser.

Stemningen fra lystbådehavnen lige uden for døren føres direkte ind i Barstuen via den store velbesøgte terrasse, hvor vi har plads til ca. 150 gæster.

Vores 1.sal lys og enkel med rustikke trægulve og trælofter med tydelig inspirationen fra nordisk design.

Vores køkken serverer lige fra fiskefrikadeller med vores særlige tilbehør, vores ’klassiske’ Skagen Rev til store skaldyrsfad, hvor sorthummer kan tilvælges.

Vi serverer lokale øl og har specialiteter fra Skagen Køkkenet. Derudover tilbyder vi bjesk (kryddersnaps) fra Skagen Bjeskeri med mottoet: ’Ingen frokost på Fisken, uden at smage på Bjesken’.

Vi har en holdning til mad og de gode friske råvarer. Som navnet lyder, er fisk det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som nærmest er hevet op ad farvandet lige uden for vores dør.

Skagen Fiskerestaurant er også at finde i hjertet af København, nærmere betegnet på Illum Rooftop med udsigt over byens tage. Et besøg værd.

Hver sommer har vi musik på kajen med nogle af landets helt store kunstnere. Se mere på https://skagenfiskerestaurant.dk/musik/