©  Foto:

Skolekøkkenet på Tversted Skole

Skolekøkkenet på den tidligere folkeskole i Tversted er i dag åbent for besøgende. Hjemmekundskabslæreren Nicolai har passion for det nære. Store dele af menuen er bygget op omkring surdejsbrød og ukrudt med tanken om at skabe innovativ velsmag af bæredygtige råvarer fra lokale avlere.

De fleste lørdage kan der hentes friskbagt surdejsbrød fra salgslugen på skolegangen. Det er muligt at spise en let morgenmad i Caféen og drikke en god kop højlandskaffe fra Vendia Kaffe.  

Ved middagstid åbnes gitteret til kantinen, og her kan man på kantinemanér forsyne sig ved disken og spise sin mad i Caféen eller i skolegården, når vejret tillader det. Den daglige menu bestemmes af de råvarer, gartneren leverer.  

Tversted Skole er også et oplagt mål for cyklister, der trænger til et bagerstop. Skolen ligger lige op ad Nordsøruten. Bananbrød og en kop kaffe er specielt populært, men der er også frisklavet focaccia-sandwich eller en salat med grønt fra den lokale gartner. Hertil ukrudt, hampefalafel og ærtemos, ledsaget af et koldt glas Vesterhavssquash.  

Vi ses på skolen. Benyt hovedindgangen i skolegården under uret. 

Se åbningstider på www.tverstedskole.dk