©  Foto:

Skovsgård Hotel

Skovsgård Hotel ligger midt i den lille hyggelige landsby Skovsgård

Skovsgård Hotel er oprindeligt fra 1903. I 2022 gennemgik Skovsgård Hotel en gennemgribende renovering, så det fremstår i dag nyt, lyst og indbydende. Men med stor respekt for den gamle bygning.

Velkommen til Skovgård Hotel

Værelser:
Det lille hyggelige andelsejede landsbyhotellet i Skovsgård har 13 hyggelige værelser i 3 kategorier. De oprindelige værelser er efter renoveringen holdt i gammeldags hyggelig badehotel stil. Andre værelser er i et flot rustik udseende med rå oprindelige mursten. 4 af værelserne er nybygget i bæredygtige materialer og står rent i træ.

Lokaler:
Restaurant, festsal og mødelokaler. Skovsgård Hotel tilbyder det meste hvad man forventer af et hotel, enten det er til en fest, konference eller en restaurant oplevelse.
Fokus på kvalitet og gode råvarer
Skovsgård hotel har stor kærlig til mad. Smagen og kvaliteten er i højsædet. Køkkenets profil er udarbejdet i samarbejde med Meyers Madhus hvor lokale råvarer, gerne økologiske vægtes højt.

Kulturhus:
På Skovsgård Hotel arrangere Brovst Musikforsyning hvert år en række af koncerter. Hver sommer fyldes haven til Global Garden Party koncerter. Med andre samarbejdspartnere afholdes foredrag, dilettant og hvad der eller sker i en landsby.

Et socialøkonomisk hotel:
Siden 1992 har Skovsgård Hotel blevet drevet som en lokalt andelsejet socialøkonomisk virksomhed. Hotellets medarbejdere er både fagudlærte kokke og pædagoger. I Skovsgård Hotels rammer kan også de mennesker, der ikke klarer ræset ordinære arbejdsmarked vise at alle kan noget. På Skovsgård Hotel er der plads og brug for alle.

”Ingen klarer alt, men sammen kan vi drive et helt hotel” er deres motto.

På hotellet er der et meget mangfoldigt personale. I alle sammenhænge vil du blive mødt af en medmenneskelig varme, skæv humor og enestående service når du besøger Skovsgård Hotel.