©  Foto:

Søndervig Camping - Ferielejligheder

Hos Søndervig Camping kan vi tilbyde overnatning i én af vores velindrettede ferieligheder. Her er der plads til 2 personer, hvor man kan nyde roen og det gode liv

På Søndervig Camping kan du overnatte i én af de fire hyggelige ferielejligheder beliggende ved siden af hinanden i stueplan. Hver af disse velindrettede lejligheder har en charmerende lille terrasse, komplet med behagelige havemøbler til en afslappende udendørsoplevelse. Disse etværelses-lejligheder er særligt velegnede til et romantisk ophold for to. Hver lejlighed er desuden udstyret med et badeværelse, der omfatter toilet, håndvask og indbydende bruser.

I lejlighederne findes et komplet udstyret køkken, der imødekommer alle jeres behov, hvilket betyder, at I ikke behøver at gå på kompromis, når I beslutter jer for at tilberede måltider i lejligheden. 

I lavsæsonen frister vi desuden med en række fordelagtige miniferietilbud, som er værd at overveje for jer, der søger efter en tilbagelænet og behagelig ferieoplevelse.

Ferielejlighederne er selvfølgelig røgfrie. Vi er desværre også nødt til bede jer om, at jeres kæledyr holder ferie et andet sted, da husdyr ikke er tilladt i lejlighederne