©  Foto:

Sol og Strand Feriehusudlejning Vejers

Hos Sol og Strand i Vejers Strand finder du jeres lokale servicekontor tæt på Vesterhavet. Hos Sol og Strand finder du altid et smilende personale, som står klar til at hjælpe og vejlede jer. Personalet har et stort kendskab til området, og kan altid svare på jeres spørgsmål. 

Hos Sol og Strand i Vejers står det smilende personale altid klar til at jer med de spørgsmål i end må have. Personalet har et rigtigt godt lokalkendskab, og yder altid en høj service med et smil på læben.

Ved Sol og Strand i Vejers finder I dejlige sommerhuse langs den Vestjyske kyst. Selve området omkring Vejers Strand er dejligt, og området er et populært sommerhusområde mellem Blåvand og Henne.

Vejers Strand har fantastiske brede sandstrande, hvor bilkørsel er tilladt hvilket gør området helt unikt. Vejers by er en rigtig hyggelig Strandby, og bygget op omkring den helt rigtige vesterhavsstil. Desuden tilbyder området et væld af vandre, cykel og rideture.

Derudover er Vejers Strand også tæt placeret på de større feriebyer såsom Blåvand hvor I blandt andet finder Blåvand Zoo og Tirpitz.