©  Foto:

Sommerkoncert i Ringkøbing Kirke: Jochen Brusch og Finn Elias Svit

Violinisten Jochen Brusch og guitaristen Finn Elias Svit gæster Ringkøbing Kirke. Programmet er en hyldest til den nordiske sommerstemning med dens lyse nætter og med dens vemod og længsel over sommertidens alt for korte varighed. Musikken er af bl.a. Fini Henriques, Carl Nielsen og H.C. Lumbye samt en festlig og virtuos violinsonate af Vivaldi.

Duoen Jochen Brusch & Finn Svit Elias har foruden koncerter over hele Danmark og mange steder i Tyskland medvirket på festivaler, koncerter og "masterclasses"  i mange europæiske lande og USA.
Duoens skolekoncerter - med mere end 1000 koncerter i DK - har begejstret tusindvis af børn og unge over hele Danmark og i udlandet. Blandt de begejstrede var også den verdensberømte violinlegende Yehudi Menuhin, som har givet duoen sine varmeste anbefalinger.

Jochen Brusch har givet koncerter i de fleste europæiske lande og gentagne gange i USA, blandt disse opførelser af  Bachs samtlige violinværker. Han har indspillet og udgivet mere end 100 værker på CD og har herfor modtaget høj ros af anmelderne. Undervisningsforpligtelserne omfatter kurser, seminarer, forelæsninger på universiteter og andre institutioner. Jochen Brusch spiller på en violin bygget efter Paganinis berømte Guarneri af  P.Greiner.

Finn Svit har givet koncerter i Danmark, Østrig, Sverige, Bulgarien og Spanien, Ungarn, Tyskland og USA m.fl. og har virket som jury-medlem ved en række internationale guitarkonkurrencer og undervist på kurser, seminarer og givet forelæsninger i ind - og udland. Finn Svit er grundlægger af og formand for Aalborg Internationale Guitarfestival og modtog i 2001 for dette virke "Pakhusprisen" samt Skørping Kommunes kulturpris for arbejdet med skolekoncerter. Virker i dag også som kulturskoleleder ved Mariagerfjord Kulturskole.

Arrangementet finder sted d. 30 juli kl. 19.30

Entré: 100 kr. (unge under 25 år gratis).