©  Foto:

SOMMERSANG PÅ BRATSKOV

SOMMERSANG PÅ BRATSKOV, SØNDAG 11. AUGUST KL. 12.30 til ca. 17.30 I NOGLE AF DE SMUKKESTE RAMMER DER FINDES I JAMMERBUGT KOMMUNE - HERREDGÅRDEN BRATSKOVS SMUKKE PARK, HVOR I VIL OPLEVE FÆLLESSANG, KUNST, MARKEDSSTEMNING OG KONCERTER MED LANDSKENDTE SOLISTER. 

 

Kom og oplev nogle hyggelige timer i Bratskovs smukke park, og oplev en eftermiddag ud over det almindelige, med musik, kunst og oplevelser til kun kr. 185,- pr person. 

Indgangen åbnes kl. 12.00 og musikken er fra kl. 12.30 til ca. 17.30

Solisterne til årets Sommersang På Bratskov er: Erik Grip, Rasmus Dissing, Søren Krogh Chic McLean & Paul Kelly og Karen Grarup.

De fem populære solister optræder sammen med HerregårdsOrkestret - med ca. en halv times koncert til hver solist og afsluttende med en fællessang.

Til at bakke op solisterne musikalsk står et stærkt husorkester bestående af seks af Nordjyllands bedste musikere.

På pladsen vil der vil være boder hvor I kan købe øl, vand og vin, og de socioøkonomiske virksomheder Chenillen og Skovsgård Hotel vil sælge lækre sandwich, kager, pølser, vafler mm.

Foreningen Sommersang På Bratskov der står bag det store open air arrangementer i Herregården Bratskovs smukke park, er en paraplyorganisation der består af en stor del af forenings- og institutionslivet i Brovst og omegn. Bl.a. Brovst Borgerforening, Brovst Handelsforening, Brovst Musikforsyning, Langeslund Kulturforening, Arentsminde Borgerforening, Torslev Landsbyfællesskab, Skovsgård Hotel smba, Råd & Dåd smba, Stiftelsen Købmandsgården, Chenillen, Lions Club Brovst, Skovsgård Borgerforening og kulturformidler Karsten Højen m.fl. I et bredt samarbejde vil vi gerne fortsætte med at bidrage til at skabe ny folkelig kulturel udvikling i den vestlige del af Jammerbugt Kommune. Vi vil gerne bidrage med et event af professionel karakter, der inddrager en lang række professionelle kunstnere - og ikke mindst et stort publikum fra nært og fjernt.