©  Foto:

Sorø bådfart - Lille Claus - Gruppeture

Rejseselskaber, grupper, firmaer og private selskaber benytter i stigende grad at chartre hele båden uden for de ordinære sejltider i perioden 15. april – 30. oktober.  Turbåden “Lille Claus” kan sejle med op til 60 passagerer, hvor der er plads til 60 spisende gæster ved flotte mahogniborde.

Båden, der er udstyret med toilet, er overdækket og med sider, der i dårligt vejr kan lukkes vind- og regntæt, men stadig med udsigt.

Det er endvidere blevet muligt at medtage op til 2 kørestolsbrugere (ikke elektriske, og kun fra anløbsbroen Søgade), da Sorø Bådfart har en godkendt handicaplift til hjælp for dette. Dette skal dog oplyses allerede ved forhåndsbestilling. Båden har ansvarsforsikring, anden erstatning kun efter søloven.

Turguidning ombord sker på CD, enten på dansk eller engelsk.  

Booking

Gennem Sorø Bykontor kan i angivne sejltider reserveres plads, ligesom selskaber udenfor disse sejltider kan chartre hele båden i perioden 1. maj til 30. september.

Endeligt kan arrangeres pakkeløsninger med besøg på bl.a. Sorø Akademi, Sorø Klosterkirke, Sorø Kunstmuseum og meget mere.

CHARTER: 1 TIME KR. 2500 (max 60 personer)  

Kontaktinformationer for booking

Sorø Bykontor på Biblioteket
Storgade 7
4180 Sorø
Tlf. 57 87 70 20
Email: bykontoret@soroe.dk