©  Foto:

Spejder Sport, en butik med fokus på outdoor aktiviteter

Midt i Silkeborg finder du byens hyggeligste outdoor-butik, hvor passionerede friluftsentusiaster står klar til at hjælpe dig videre med at komme godt afsted på eventyr i Danmarks Outdoor Hovedstad - entusiaster, der kender byen og de mange aktivitetstilbud i området.

Hos Spejder Sport i Silkeborg finder du alt det du behøver til din næste aktivitet eller tur i Danmarks Outdoor Hovedstad, Silkeborg - uanset om du er en garvet traver eller helt ny inden for feltet.

Få tips af lokale passionerede friluftsentusiaster

Du kan også altid bare kigge ind for at ose eller få en sludder med personalet, som altid er klar til at inspirere til flere ture i naturen. Medarbejderne er passionerede friluftsentusiaster, der elsker at dele tips om godt gear og tøj til friluftslivet, så når du besøger butikken, kan du være sikker på, at en ekspert på outdoor-livet kan vejlede dig.

Spejder Sport er ejet af Det Danske Spejderkorps og er derved med til at støtte spejdernes aktiviteter, og bidrager til at 36.000 børn og unge kan få oplevelser, de kan bruge resten af livet.

Se, hvad andre deler på Instagram

#spejdersportsilkeborg #visitsilkeborg #visitaarhusregion