Grøn oplevelse
©  Foto:

Spiseriet Anholt

Spiseriet på Anholt er en restaurant og cocktailbar, hvor du kan nyde din mad og samtidig den fantastiske udsigt til strand og vand.

Kvalitet med udsigt

Spiseriet ligger på Nordstrandvej lige ved havnen, hvor der er udsigt til Kattegat og til en af Danmarks smukkeste strande.

Konceptet er delemad af høj kvalitet og fortrinsvis af økologiske råvarer. I ugerne omkring sommerhøjsæsonen er der åbent til aften, ligesom der ofte er åbent i årets andre ferier samt i enkelte weekender.

Det er altid en god idé at reservere bord, hvis man vil sikre sig en plads indenfor i det elegante orangeri.

God mad af lækre lokale råvarer

Spiseriets værtspar har sat en række af deres egne favoritter på spisekortet og har skabt et koncept, hvor det handler om at dele maden ved bordet. Social dining, som det hedder på engelsk. Man kan selv sammensætte sin menu ud fra a la carte-kortet, der blandt andet byder på hjemmelavet pasta, gnocci og dumplings og en tiramisú, der får englene til at synge. 

Du kan også vælge favoritmenuen, hvor det meste er bestemt på forhånd. Til frokost og aften kan du vælge mellem vegetariske, veganske og-eller glutenfri retter og andre alternativer.

Kaffelækkerier og solnedgang

Sidst, men ikke mindst kan du prøve Spiseriets vanedannende signatur-bagværk: Toasted banana bread med smeltet smør - perfekt med en kop eftermiddagskaffe af bønner fra Mols Kafferisteri.

Endelig er der en formidabel solnedgang lige ud for Spiseriet, som kan betragtes med en skarp cocktail fra baren, der også holder åbent efter spisning.

Se, hvad andre deler på Instagram

#spiserietanholt #visitanholt #visitaarhusregion