©  Foto:

Sportigan Nr. Nebel

Sportigan i Nr. Nebel er en sportsbutik med beklædning og udstyr til de fleste sportsgrene. De forhandler desuden sports- og arbejdsbeklædning til de fleste formål. 

Velkommen til Sportigan, hvor passion for bevægelse og engagement i en sund livsstil forenes. I deres sortiment finder du ikke kun sportstøj og udstyr, men også en kilde til inspiration og motivation. De forstår, at hver person er unik, og derfor har de sammensat et mangfoldigt udvalg af produkter, der passer til alle niveauer og interesser. Uanset om du er en erfaren udøver eller lige er begyndt din fitnessrejse, har de det, du har brug for, for at tage din præstation til næste niveau.

Sportigan i Nr. Nebel kan klare de fleste opgaver i sportens verden. De forhandler arbejds- og profiltøj til alle formål, trykker og brodererer på tøj. De har en syerske ansat, der kan sy og reparerere det meste, og hvis du skal have nye strenge i din ketcher, kan de også klare det. Der forefindes desuden gode muligheder for at arrangere firmagaver. 

Som noget nyt kan man pr. April 2024 finde ladestander til elcykler ved butikken.