skip_to_main_content

Stauns Havn

Ved landsbyen Stauns ligger den gamle havn, som i dag er bådeplads med fortøjede småbåde i lange rækker. En række sten går ud i vandet og lige nord for denne, er der fundet rester af et moleanlæg, som er dateret til 700-tallet – formentligt er der tidsmæssigt sammenfald mellem denne vikingehavn og Kanhavekanalen.

Stauns Havn ligger for enden af den offentlige sti lige syd for Stauns 21.

Fem instaspots på Samsø

Er du på jagt efter smukke motiver på Samsø? Sammen med øboerne har vi samlet fem smukke spots, der alle har en særlig betydning for Samsø – og som gør sig særligt godt på Instagram. Stauns Havn er ét af dem!

Vind personligt minde fra din Samsø-ferie

Hvis du alligevel lægger vejen forbi Stauns Havn, kan du lige så godt deltage i vores konkurrence om at vinde dit eget billede trykt som plakat.

Sådan deltager du

  1. Besøg Stauns Havn og tag et billede.
  2. Upload billedet til din Instagram-profil med #instaspotsamsø.

Det var det – nu er du med i konkurrencen. Du kan også tage billeder ved vores fire andre instaspots og dermed øge dine chancer i konkurrencen.

Præmie
Præmien er, at vi trykker dit billede som plakat i 50 eksemplarer. Du får et eksemplar tilsendt, og vi uddeler resten gratis fra turistinformationen i Tranebjerg.

 Konkurrencevilkår:
  • Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen.
  • Du skal have en åben Instagram-profil for at deltage i konkurrencen.
  • Du skal bruge #instaspotsamsø på Instagram for at deltage i konkurrencen.
  • Gevinstchancen afhænger af hvor mange andre, der vælger at besøge vores instaspots og evt. deraf deltager i konkurrencen.
  • Inden for de første 14 dage af det nye år udvælger lokale fotokyndige det bedste billede, og vinderen får besked i en Direct Message på Instagram med det samme.
  • Præmien er én trykt plakat med eget billede som motiv, som vi sender til dig kvit og frit til en adresse, du selv vælger. Der kan laves aftale om at sende yderligere plakater mod betaling af porto.
  • Vi trykker kun dit billede, hvis vi kommer i kontakt med dig. Hvis vi ikke hører fra dig inden for 24 timer, finder vi en ny vinder.

Konkurrencen er en del af projekt ØHigh5, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Del dine billeder med #instaspotsamsø #instaspotsamsoe