©  Foto:

Stena Line: Grenaa - Halmstad

Frisk havluft, afslapning og hygge. Tag færgen over Kattegat og slip for mange timer i bilen. Med Stena Line er det nemt at komme til Aarhusregionen! Fra Halmstad på den svenske vestkyst kan du tage færgen direkte til Østjylland.

Tag færgen og få en afslappende start på ferien. På sejlturen kan du nyde et dejligt måltid i Restaurant Taste, finde gode tilbud i den lille butik eller slappe af med en god kop kaffe i caféen. Der er naturligvis også tænkt på familiens yngste på rejsen. I børnenes helt eget legerum er der massevis af LEGO, som børnene kan hygge sig med. 

Der er også mulighed for at besøge skibets egen biograf, hvor der er også er spændende film på plakaten. Der er selvfølgelig også gratis WiFi på færgen.

Velkommen til Aarhusregionen

Når du kommer i land i Grenaa, ligger mulighederne for dine fødder. Djursland er kendt for sine spændende familievenlige attraktioner, gode strande og storslåede sommerhusområder.

Du kan også vælge at følge rute 15, der på mindre end en time tager dig direkte fra færgeterminalen i Grenaa til centrum af Aarhus – Danmarks næststørste by.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitdjursland #visitaarhusregion