©  Foto:

Strandhotellet Blokhus

Med kun få hundrede meter til de brede, hvide sandstrande og vestkysten, og beliggende i Nordjylland i et af Danmarks dejligste og bedste sommerhusområder, er Strandhotellet Blokhus et oplagt valg som badehotel for romantiske sjæle.

Uformel luksus

I 2017 åbnede Strandhotellet Blokhus med 36 hyggelige værelser og 2 suiter.

Det eksklusive badehotel, som er tegnet af den nordjyske arkitekt Jørgen Ussing, er bygget i Blokhusstil med hvidpudsede mure og rødt tegltag.
De 38 værelser har egen altan i træ, og omkring huset er der terrasser. Der er en dejlig have med orangeri, hvor der kan nydes en skøn frokost.

Indenfor har indretningen referencer til klassiske danske badehoteller med paneler og tapeter. Pejsene i lobby og restaurant giver varme, og hygge efter en forfriskende spadseretur til Vesterhavet.

I restauranten kan gæster få en madoplevelse når kokken, og gæstekokkene serverer udsøgte retter lavet af nordjyske råvare.

Strandhotellet tilbyder også ren afslapning i den smukke wellnessafdeling, hvor der er swimmingpool, sauna og behagelige liggestole. Fitnessrum med lækre redskaber forefindes også.

Til hotellets gæster er der en parkeringsplads med mulighed for opladning af el-biler.

Strandhotellet er placeret i hjertet af den dejlige badeby Blokhus hvor Vesterhavet, fredet natur og byliv byder på uforglemmelige getaways og ferier.

Strandhotellet Blokhus har åbent 365 dage om året. 

Reception:
Søndag – torsdag kl. 08:00 - 17:00*
Fredag – lørdag kl. 08:00 – 20:00 *
*Åbningstiderne kan variere efter sæson.